UTDANNING

1832_008 copy_595x300

Klar, ferdig …GÅ!

Forbered deg på utfordringene.

Få utdanningen du trenger for å kunne nå verdens minst nådde folkegrupper.

Bibelskole

Bibeskolestudiet er laget for å grunnfeste troende i de grunnleggende sannhetene i Bibelen. I løpet av det ettårige studiet ønsker vi å skape en begeistring for Guds Ord og et ønske om å bli bedre kjent med den Himmelske Gud som varer livet ut. Studiet vil også hjelpe deg i å forstå at kallet til misjon er en naturlig følge av Guds kjærlighet, nåde og miskunn. Les mer om Bibelskolen.

 

Misjonsutdanning

misjonsskolen får du en utdanning i tverrkulturell kommunikasjon som forbereder deg på tjeneste med New Tribes Mission. Prøv å forestill deg at du i dag fikk muligheten til å plante en menighet i en unådd folkegruppe. Ville du ha visst hvordan du skulle gå frem? Misjonsutdanningen gir deg innsikt i hvor mye som er involvert i å plante en menighet i et stammefolk. For å kunne gjøre dette må du ha en forståelse for hvordan kultur spiller inn, det å lære et språk og effektiv kommunikasjon på tvers av kulturelle barrierer. Vi er også veldig opptatt av din vandring med Gud med tanke på at du skal inn i et avsidesliggende område med mange uvante utfordringer. Ditt forhold til Gud skal ikke bare overleve, men også modnes og trivest. Les mer om misjonsutdanningen.

 

Videre opplæring

For hvert steg videre i arbeidet med å plante en menighet vil du trenge videre utdanning. Og det vil du få. Når du kommer til landet du skal arbeide i vil du få en orientering etterfulgt av språkstudier. Når du ankommer den avsidesliggende landsbyen du skal arbeide videre i, vil misjonærer med lang erfaring hjelpe deg i å lære kulturen og språket, utvikle et skriftspråk, gi lokalbefolkningen lese- og skriveopplæring, oversette Guds Ord med mere. Seminarer, kurs og opplæring for deg og dine medarbeidere vil hjelpe deg til å viderføre utdanningen din og gjøre deg mer effektiv i tjenesten.

 

Bilder fra skolen

 


Left Menu Icon