MISJONSUTDANNING

2022_05 CLA_595x300

Interkulturell kommunikasjon. Akkurat nå er det mer enn 100 folkegrupper som ber NTM om å sende folk som kan dele evangeliet med dem. Mange har ventet i årevis. Er dette et behov du ønsker å være med å møte? Misjonsutdanningen vil utruste deg til nettopp det.

I Lincolnshire, England, tilbyr NTM et ettårig studie i interkulturell kommunikasjon. Dette er andre del av vår Bibel- og misjonsutdanning. Den er også åpen for personer som har tatt tilsvarende Bibelskoler andre steder og som ønsker en utdanning for en interkulturell tjeneste.

Der stilles krav i forhold til dine engelskkunnskaper, som forklart her.

Dette kurset er utformet med tanke på å utruste troende, både åndelig og praktisk, slik at de kan være med å bringe Evangeliet til unådde folkegrupper. Det er tilgjengelig for alle som har bestått Bibelskolen.

Fag

Fagene som blir undervist er blant annet:

  • Språkvitenskap
  • Kulturell antropologi
  • Bibeloversettelse
  • Menighetsplanting

Studiet inneholder også fem uker med praktisk språk- og kulturstudie hvor man simulerer det å bo på et avsidesliggende sted.

For de studentene som viser seg å ha evner og interesse innen lingvistikk er et fordypende studie innen språkvitenskap tilgjengelig.

Søknadsskjema finner du her.

Left Menu Icon