Bibelundervisning for pastorer

17.07.2012 /

Den kronologiske gjennomgangen av Bibelen ble litt annerledes denne gangen. Grunnen til dette var at misjonær Greg Greenlaw underviste en gruppe pastorer.

For ikke lenge siden ble Greg kontaktet av en stor evangelisk organisasjon som har en solid bibeltroskap og et stort hjerte for å nå ufrelste. De var klar over hvor viktig det var å legge en solid grunnvoll for å presentere evangeliet. Derfor spurte de Greg og en medarbeider om hjelp til å legge til rette for å gi pastorene deres opplæring i å undervise Bibelen kronologisk.

Greg så at dette var en fin mulighet til å fortelle om Fjellgrunn. ”Pastorene viste stor interesse for denne undervisningen og ville gjerne ta det i bruk. Vi hadde noen fine samvær med dem og gjensidig respekt,” forteller Greg.

Dette var den første av to konferanser som har som mål å lære opp pastorene i denne organisasjonen til å undervise systematisk gjennom Bibelen for å gi bakgrunn og mening til åndelige sannheter.

“Det er veldig kjekt å se Herren åpne opp dører på denne måten… Be om at Gud må bruke disse mulighetene til sin ære her i Papua Ny-Guinea,” skriver Greg.

Takk Herren for mulighetene Greg Greenlaw og kollegaen hans har fått. Be Gud velsigne undervisningen.

Be om at disse pastorene, ved Guds nåde, må bli satt i stand til å gi sine menigheter en grundig gjennomgang av Bibelen.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon