Bibelundervisningen begynner

29.11.2011 /

Mer enn 150 personer fra nord wahgi møtte opp da den første leksjonen i det kronologiske bibelundervisningsopplegget,Fjellgrunn, ble gjennomgått i landsbyen deres forrige uke.

Misjonær Andrew Wilson forklarte at Gud eksisterte før alt annet, og at Han skapte alt. Det var tydelig at folket som hørte på, straks begynte å sette spørsmålstegn ved det de trodde på og de gode gjerningene de hadde prøvd å blidgjøre Gud med.

Noen holdt fast på sin gamle religion, mens andre lyttet ivrig og tok imot Guds Ord.

“Noen kom for å høre en utlending snakke språket deres, andre kom fordi de var nysgjerrige, eller de trodde at de måtte møte opp, og noen kom fordi de er oppriktig interesserte,” skrev Andrew. “Men samme hvilken grunn de hadde for å komme, er vi glad for at vi gav dem en utfordring fra Guds Ord som de kunne ta med hjem.”

Vi merket en summing i landsbyen da folk begynte å diskutere det de hadde hørt. Mange mente at denne nye talen virket forvirrende.

En av dem som hjelper til med oversettingsarbeidet, en ekte nord-wahgi mann, tok ordet og sa til de andre at de ikke skulle bekymre seg om de var forvirret nå, for han hadde også hatt mange spørsmål da han begynte å hjelpe Andrew med leksjonene. Han sa at dersom de fortsatte å komme til undervisningen, ville ting bli klarere.

“Vi er fornøyd med dagen i dag, og ser framover til hva Herren vil gjøre i de kommende ukene,” skrev Andrew.

Be for folket i Nord Wahgi som har begynt å lytte til bibelleksjoner fra Fjellgrunn.

Be om at mange vil fortsette å komme til bibeltimene, og at det må gå opp for dem at deres gjerningsreligion ikke kan gi dem noen plass hos Gud, og at de trenger en Frelser.

Be også om at misjonærteamet som underviser, må få kraft fra Gud til å nå gjennom den tradisjonelle tenkemåten som har holdt så mange av nord wahgi-folket borte fra troen på en levende Frelser.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon