Biemfolket tar imot Evangeliet

16.10.2012 /

“Det er gått over ei uke siden evangeliet ble forkynt, og vi er fremdeles i undring over hva Gud har gjort,” skriver misjonær Wayne Chen om forandringen som har skjedd med biemfolket som tok imot Kristus forrige uke.

 “Dette vanskelige språket, som snakkes av bare 3,000 mennesker, er nå bevart for ettertiden, og lovsanger vil bli sunget til ære for Hans Navn i himmelen. Vi er vitner til denne nye realiteten hver eneste dag. Folk kjemper fortsatt med å forstå dette … Jesus gjorde alt.”

De som tror opplever en glede og lykke de aldri før har kjent til. En av dem sa til misjonær Brandon Buser: “Dette er en helt ny form for glede. Jeg har aldri kjent noe slikt før. Jeg kan ikke stoppe denne lykkefølelsen.”

Samtidig som de er begeistret over sannhetene i evangeliet som de har hørt gjennom undervisningen av Fjellgrunn, har mange en hunger som ikke kan bli mettet. De vil ha mer av Ordet. En av dem sa: “Wayne, vi kan finne mat for kroppen rundt omkring her. Jeg kan spise tunfisk, brødfrukt og frukt, men den nye ånden min trenger mat. Hvor kan jeg finne mat for ånden min?” Misjonærene gjør seg klare til å starte med undervisning for de nyfrelste. Først vil de ta for seg frelseshistoriene i det Gamle Testamentet som relaterer til Jesus. Så vil de undervise Apostelgjerningene for å hjelpe biemfolket med å forstå hvordan de kan samles til møter og tilbe Herren.

Misjonærteamet kommer til å fortsette med undervisning og opplæring så de nye troende kan ha det som trengs for å modnes og fungere som en menighet.

Sjefen for biemfolket bekjente at Herren hadde grepet hans hjerte og forandret ham. Han sa: ”I dag vet jeg at syndene mine er betalt, og det er bare på grunn av troen på Jesus. Det er så klart. Jeg har aldri forstått dette før, men i dag er det så klart for meg.” Budskapet nådde ham, og han gikk hjem og begynte å fortelle andre i familien sin hva han hadde hørt.

“Jeg er politiker, men i går kveld var jeg predikant!” sa han til Brandon Buser, en av kollegaene til Wayne.

“Familien trodde noe var galt, og folk begynte å samle seg,” skrev Wayne, “Jeg kommer til å skrive ned gårsdagens dato, 28. september, på husveggen min. Dette er dagen da min døde ånd ble gjort levende.’”

Takk Gud for at biemfolket har fått høre evangeliet om frelsen, og mange har tatt imot Kristus.

Be for misjonærene som forbereder seg på å undervise disse nye troende.

Be om at de kan vokse i Herren og fungere som modne troende.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon