Blir du kristen ved å oppføre deg som kristen?

13.03.2017 / Bodil Røsvik

“Er ikke helt sikker”

Døden er aldri enkel. Det er ekstra vanskelig når det er en som ikke tror som er død. Og så er det de som kommer i en “er ikke helt sikker” kategori. Dette skriver misjonærene John og Jessi George.

De har nettopp opplevd at en som døde var i denne kategorien.

Å kunne de riktige ordene

De håper selvfølgelig at hun er hos Jesus, men John og Jessi vet ikke sikkert. Dette har utfordret dem til å tenke grundig gjennom hvordan de formidler frelsesbudskapet til disse landsbyboerne i Papua Ny-Guinea.

“Vi arbeider fortsatt med dem som sier de er troende. De som siterer fra den kronologiske bibelundervisningen fra begynnelse til slutt, men som ikke viser noen som helst av Åndens frukt i sine daglige liv,” skriver Georges. “Vi har også dem som kan avlegge klare og tydelige vitnesbyrd, … men som ofte er årsak til oppstyr og diskusjoner.”

Å kjenne Jesus

Har de egentlig forstått eller legger de bare nye sannheter til sin gamle animistiske tro?

John og Jessi fortalte at “et av de viktigste verktøyene i det animistiske verktøyskrinet er å bruke ‘magiske ord’ … for å manipulere åndene … for å få dem til å gi dem det de vil ha for å få et godt liv.

“Spørsmålet vi stiller oss selv er: Kjenner disse menneskene Jesus og Hans verk på korset, eller stoler de bare på de ‘magiske ordene’ som vi har bundet så vakkert inn i en bok?”

Be om at hewafolket må komme til tro på personen Jesus.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon