Bønnesvar for Gwandambi

27.09.2012 /

For noen uker siden ba misjonærene David og Shari Ogg om forbønn for en liten Simbari gutt som het Gwandambi. Han hadde fått en stygg infeksjon i beinet og  blitt fløyet ut fra landsbyen sin til sykehuset. Der planla legene operasjon.

Men før de kunne operere var det helt nødvending at Gwandambi sine blodverdier bedret seg nok.

Blodverdiene ble bedre etter hvert, og så kunne operasjonen på beinet hans gjennomføres. Etter det legene sier, var prosedyren vellykket!

Rison, som er Gwandambi sin hengivne far og Bibellærer blant Simbariene, har holdt seg ved sykesengen under hele oppholdet og tatt seg kjærlig av sønnen sin.

David og Shari forteller; «Familien til Rison ble kjempeglade da han kom tilbake til landsbyen for å fortelle dem de gode nyhetene … Moren til Gwandambi hadde akkurat gjort seg klar for å ta seg ut til byen og prøve å hjelpe sønnen sin ved å gi blod.» Hun håpte at det å gi blod kanskje kunne fremskynde operasjonen for sønnen.

«Men nå når operasjonen er overstått slipper hun å bekymre seg mer, og kan bli værende hjemme og passe på de andre barna.»

Takk til de som har vært med og bedt for Gwandambi. Takk Gud sammen med Rison, familien hans og David og Sharon Ogg for at han gjorde operasjonen mulig. Bli også med å be om at Gud fortsetter å styrke og helbrede Gwandambi og bruker livet og vitnesbyrdet hans når han deler evangeliet med Simbari-vennene sine!

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon