Brev fra menigheten i Akolet

23.02.2012 /

Adam og Julie Martin ble svært glade for å høre nytt om Akolet-vennene sine inne i jungelen. Nyhetene kom med noen medarbeidere som nettopp hadde vært der på besøk.

Det var gode nyheter. Overalt gikk det veldig bra med de troende. Nå mens Martins er på hjemmeopphold, viser den åndelige veksten hos Akolet-folket seg på den måten at de fortsetter å møtes som en gruppe troende. De lytter til opptak av bibelleksjonene, synger og ber sammen. 

Adam og Julie ble spesielt glad for å få personlige brev fra vennene sine. De har oversatt noen av dem for å dele med andre.

Her er et av dem: “Jeg vil informere dere slik: vi som er Jesus sin gruppe møtes alltid. Og vi vil spørre dere om dere kan be vår Far, Skaperen, og Han vil gi oss styrke.”

En annen troende akolet delte dette: “Ok, jeg vil fortelle dere hvordan vi lever her på stedet vårt… Vi har hatt noe tungt (vanskeligheter)… men vi husker alltid Skaperen.”

I et annet brev sto det slik: “Da herr Jan og fru Annette (misjonærene som har vært på besøk hos Akolet-folket) gav oss bilder av dere, gråt vi på innsiden. Vi syntes synd på oss selv. Vi vil at dere skal komme tilbake fort… Jeg ber dere om å spørre vår Far om at Hans øyne må være på toppen av oss. (Han må passe på oss og vokte over oss.)”

Disse nye troende trenger mye forbønn, spesielt nå når Martins ikke er der. Be om at Gud må styrke og gi åndelig vekst til sin Akolet-menighet, til Martins kommer tilbake og kan fortsette å undervise dem og oppmuntre Akolet-vennene sine i Guds Ord.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon