– Det ble bare verre og verre!

06.02.2012 /

Misjonærene Phil og Elin Henderson arbeider blant Mwinika-folket i Mosambik og har undervist i lese- og skrivekunsten og arbeidet med bibeloversettelse.

“Etter fire måneder er de sju elevene som har lært å lese og skrive, ferdige,” skrev Elin. “Det var hardt arbeid og stor innsats for dem, men de jobbet ivrig og fullførte. Vi markerte dette med en liten avslutningsseremoni.”

Phil har et standardprosjekt for dem som hjelper ham med oversettelsesarbeid, når de ikke er så opptatt. De sjekker eldre lydopptak og oversetter dem. Målet er å få et grunnlag for et leksikon og etterhvert en ordbok. Da en av oversetterne jobbet med dette, fant han et opptak som var gjort for flere år siden. Phil hadde spurt ham om hva en person må gjøre for å få det rett med Gud, og hans svar var: “Be mange ganger om dagen, faste, gi til de fattige, osv.”

Da han hørte dette gamle opptaket, kom han til Phil, lo og sa: “Jeg sjekker disse gamle opptakene vi gjorde engang. Jeg kjente ikke sannheten den gangen. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke stoppet meg! Du bare spurte meg flere og flere spørsmål, og hver gang jeg svarte ble det bare verre. Tenk at du visste at hver gang jeg svarte, var det feil.”

“Etter å ha hørt Guds Ord, forstår han hvor mye troen hans har forandret seg,” skrev Phil.

Be for Phil og Elin og Mwinika-folket.

Be om at mwinikaene får se sannheten i Guds Ord og tro på Kristus som sin Frelser.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon