-Det er ikke nok!

01.03.2012 /

“Jeg vil høre alt av denne undervisningen. Jeg vil ha alt,” sa Tati, en av de aldre mennene i Patpatarfolket, til Aaron Luse.

Han snakket om Fjellgrunn, bibelleksjonene han hadde kommet for å høre på. Han fortsatte: “Jeg er ingen tenåring lenger. Jeg må høre sannheten fra Guds Ord før….”

Stemmen til Tati døde ut, og Aaron forsto at han tenkte på døden. Tati nølte litt og så fortsatte han: “Jeg tenkte før at Gud var fornøyd med meg fordi jeg gjorde mye godt. Men det er ikke slik, nå ser jeg at det ikke er nok. Jeg må høre denne undervisningen så jeg kan forstå veien Gud har laget så jeg kan bli godtatt av Ham.”

Da Aaron hørte dette, visste han at det var Gud som åpnet Tatis hjerte og gav ham lyst til å få vite sannheten. Den tradisjonelle Patpatar-kulturen er slik at den forvrenger og underslår sannheten om Gud og mennenskenes stilling for Ham. Den sammensatte blandingen av tradisjoner og religion kan gjøre det vanskelig å forstå evangeliet.

Aaron har undervist Fjellgrunn til små grupper i tre forskjellige områder, to ganger i uken. De har fullført det Gamle Testamentet og er nå kommet til fortellingene om Jesu liv på jorda fra det Nye Testamentet.

Aaron har planlagt at han vil ta temaet om Jesu død og oppstandelse i Påsken.

Be for Tati og de andre patpatarene, som lytter til undervisningen.
Be om at de må få gripe sannheten om at de, som alle andre mennesker, ikke er gode nok i seg selv.
Be om at Gud må dra hjertene deres til sannheten i evangeliet, og at de må ta imot som den som er “nok” for dem.

Bibelleksjonene i Fjellgrunnserien er også tilgjengelige på Norsk. Les mer her.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon