Dette er sannheten!

19.11.2012 /

Elise Long forteller at om få dager får fem personer av Mentifolket på Palawan, høre om korsfestelsen og oppstandelsen for første gang. Andre har begynt å lytte til bibelundervisning, og er kommet til fortellingen om Kain og Abel.

SE VIDEO FRA DETTE ARBEIDET HER>>

Det er så kjekt å høre mentiene snakke sammen om det de har hørt, og en mann, Pilno, kaller de bare for ”pastoren” fordi han hele tiden snakker om det han har lært.

Tesito, en av språkhjelperne, sier at det er som å se i et speil, og han ser seg selv og synden sin for første gang. ”Speilet var uklart helt til nå,” sa han, og fortsetter: ”Men nå vet jeg at Jesus er Frelseren.” Jeg spurte om han visste hva Jesus må gjøre for å bli det. Han svarte: ”Nei, ikke enda, men jeg vet at Han gjør det!”

En dag hjalp Tesito Dave med å lage til bibelleksjoner. Ei kvinne satt ute på verandaen sammen med Julie, og hun begynte å spørre Julie om forskjellige ting. Testo ropte ut til henne: ”Ja, og du må lytte til dette! Det er sannheten! Det er dette vi har ventet på! Og hvis du ikke tror det, kommer du til å ende i den andre død!” Karene er så ivrige!

I en annen landsby, Buneg, underviser misjonærene 15 voksne og over 30 barn i Fjellgrunn. Søndag ettermiddag skal vi fortelle om syndefallet. Her i Binta’t Karis, gjennomgår vi stoff som forbereder evangelisering. Det er blitt svært godt mottatt, og over 60 personer kom til motet sist søndag.

Be for ungdommene fra Binta’t Karis, som underviser Fjellgrunn til barn på markedsplassen.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon