-Du skulle ha vært her!

02.09.2013 /

På vei nedover den gjørmete stien bærende på babyen sin, stoppet Lori Luse for å vente på venninnen sin som kom like bak.

De gikk sammen og snakket om alt hun hadde lært på bibeltimene, og da særlig fra Romerbrevet. Patpatarkvinnen var begeistret og gledet seg til å lære mer.

“Lori, jeg pleide å være så redd for at jeg ikke var bra nok for Gud. Alle fortalte meg hva de mente jeg burde gjøre, og det ble en tung byrde for meg. Nå forstår jeg at jeg behøver ikke å være redd Gud. Det var Han som åpnet veien for meg. Han sendte Sønnen sin og gjennom Hans død, begravelse og oppstandelse er jeg frelst fra alle mine synder og feil. Nå tror jeg på Ham, og Han har gjort alt for meg. Nå er byrden min lett. Den er lett!! sa hun.

Dette er en spennende utvikling i opplæringen av de troende, noe som er svært viktig for menigheten her. Aaron, Lori og de andre misjonærene prøver å være våkne for hva Gud vil at de skal gjøre. De ber om forbønn for både vilje og styrke til å gjøre det. Dette er en svært vanskelig kultur så noen ganger er livet svært vanskelig.

Aaron og Lori vil gjerne dele de positive opplevelsene med dere og skriver: “Dere skulle bare ha vært her og sett ansiktet til venninnen min som stråler av glede. Hun er så sulten på å fortsette med bibelstudiene og så glad for alt Herren har gjort for henne. Hele tankegangen hennes er blitt forandret etter at hun hørte Guds Ord og lot Ham slippe til i livet sitt.”

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon