En leges vitnesbyrd

13.08.2014 /

“Valley Cove er møtestedet for et filippinsk legeteam hver eneste sommer. Det var det også denne sommeren, og teamet kom tilbake for å hjelpe til med å stille diagnoser og dele ut medisiner. Denne gangen stoppet de også ved huset vårt. Vi satte oss ned og tok en kopp kaffe sammen med gruppen. Denne sommeren var det med flere nyutdannede leger, flere av dem var i turnustjeneste, omkring 12 i tallet. Vi forklarte hva som skjer her omkring, hva folket her trenger mest osv. Da gruppen skulle til å dra videre, var det en av de nyutdannede legene som stanset igjen og sa at det var noe han ville fortelle oss. Han begynte med å si: ”Da jeg hørte at det var NTM-misjonærer her, ville jeg komme hit på besøk.” Han fortsatte med å si: ”Jeg kommer fra en folkegruppe her på Filippinene som holder til oppe i fjellene. NTM-misjonærene kom til landsbyen min, lærte språket og fortalte oss evangeliet. Mora mi ble frelst og fikk opplæring av misjonærene, og gjennom henne ble hele familien frelst, jeg også.” Med tårer i øynene fortalte denne unge legen: ”Jeg bestemte meg for at jeg ville bli misjonær og bruke utdannelsen som misjonær og gi evangeliet til andre folkegrupper!” Så sa han, tydelig beveget, mens han pekte på noen av agtabarna som lekte på gårdsplassen: ”Ikke gi opp, for en av disse barna ….. er MEG! Stå på! Jeg ville bare oppmuntre dere.”

Vi takket Gud sammen og tok en rørende avskjed med en bror i Kristus. Vi tror Gud ledet ham til huset vårt! Timingen og budskapet var akkurat det vi trengte å høre.

Denne gutten, nå lege, hadde glemt navnene på misjonærene som forandret livet hans for alltid, men han glemte ikke budskapet deres! Vi takker Gud for misjonærene som hadde gått før oss og etterlatt seg et godt eksempel for oss. Resultatet av deres liv har forandret livet til generasjoner som kommer etter. De fikk nok ikke se det fulle resultatet av sitt arbeid, men de sto på, og det må vi også gjøre.”

Donavan og Charla Epp

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon