En morder finner fred

02.11.2012 /

“Går det an å få fred for fortiden min? Fins det tilgivelse for en morder? Se arrene mine.  Jeg sloss med stefaren min og han knivstakk meg, så kjørte jeg kniven inn i skuldra på han. Ser du arrene på nesen min? Det er fra en slåsskamp… jeg har vært i fengsel. Livet mitt har vært slåssing og bråk. Er det håp for en som meg?”

Så begynte Elvio å lytte til undervisningen fra Fjellgrunn, bibelleksjoner fra skapelsen til Kristus. Han fortalte om seg selv og kona si: ”Vi fulgte nøye med på hver eneste leksjon og tok dem med hjem så vi kunne lese over dem flere ganger. Vi ville forstå mest mulig om Gud.”

Ofte var det tøft å høre på undervisningen. “To ganger kom Elvio til bibeltimen med opphovne øyne fordi han hadde fått bistikk,” skrev Don. ”En dag han kom med et opphovnet øye, fortalte han oss denne historien: ‘Miria fisket mens han badet,og hun ropte: “Pass deg!” I det hun dro inn en fisk.’ I det han snudde seg traff mallen ham rett i ansiktet og stakk ham gjennom øyelokket med en av finnene. Han trakk den ut selv. Det var forferdelig vondt, men han sa: ‘Samme hva som skjer så vil jeg ikke gå glipp av bibeltimen.’”

Elvio og Miria kom til tro på Kristus på slutten av undervisningen, da evangeliet ble presentert.  Endelig fant Elvio den freden han var på leiting etter.

Nå har han og Miria vokst i kunnskap og kjennskap til Gud, og de underviser nå bibelleksjoner til sitt eget folk.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon