Enda et mord

22.12.2015 /

OPPDATERING: Politiet har nå vært i landsbyen og arrestert en person som var involvert i drapet på Yamene. Folk mener det er broren til vedkommende som utførte drapet, men han stakk av.  Be om at situasjonen må bli ordnet opp i, og at Evangeliets lys må få skinne klart i dette området.

Vi har nettopp hørt at det har vært enda et mord i nabolandsbyen vår (der kollegaene våre startet arbeidet blant hewafolket). Den samme landsbyen hvor Milfila ble drept for tre måneder siden. En mann og hans to sønner drepte ei kvinne som hette Yamene. Vi vet veldig lite om hva som har skjedd, og vi vet at det kommer til å ta mange dager før vi får vite hele historien.

Men en ting vet vi sikkert – vi trenger hjelp i denne situasjonen! Politiet har enda ikke dukket opp, enda vi vet at de har fått penger for å komme. Morderne er tøffere enn før. De vet at de kan gjøre hva de vil uten at det får konsekvenser.

Vi ber om forbønn. På bildet er en liste over kvinner i nabolandsbyen, som vi vet har fått stempel som hekser. To navn er allerede utkrysset. De siste månedene har vi evakuert 3 familier (omtrent 25 personer) og ingen av dem er på listen. Det er så mange … ALTFOR MANGE… uskyldige kvinner og barn som har blitt stemplet rundt om i de forskjellige landsbyene over hele området hvor hewafolket bor. Om ikke det blir en intervensjon fra verden utenfor, vil dette bare fortsette.

Om noen finner artiklene om dette som vi la ut, vær så snill og del dem med så mange som mulig. La folk få vite om hva som foregår. Det er ingen som hjelper! Del artiklene igjen og igjen. Gå med T-skjorter med teksten ”Jeg elsker hekser”. Plag andre med disse ”fæle nyhetene” på sosiale medier. For de “fæle nyhetene” er faktisk personer. Mennesker. Det er mange av dem. Navna deres står skrevet nedenfor. Hjelp oss så ikke flere navn blir krysset ut på listen.

Kilde: Bloggen til John og Jessie George: http://blogs.ntm.org/john-george/2015/08/10/another-murder-2/ 

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon