Er veggen skeiv eller viser loddesnoren feil?

05.08.2011 /

Denne uka har det ikke vært noen bibelundervisning, og mwinikaene har hatt tid til å tenke over og snakke om valgene Bibelen har stilt dem over for.

“Helt fra begynnelsen har de fortalt oss (og det fra begge de religiøse hovedgruppene her) at vi lærer dem akkurat det same som de tror på,” skrev Phil og Elin Henderson, “men nå ser de at det er noen alvorlige forskjeller.”

“Hele veien har vi fortalt dem at Guds Ord er som en loddesnor som vi måler alt med. Alle har sagt at veggen i religionen deres ble satt opp med Guds Ord som loddesnor, og nå har vi tatt loddesnoren og holdt den langs veggen og avvikene er tydelige for alle.”

“Nå star de overfor et valg. De kan enten si ¨Veggen min er skeiv’ eller ‘Loddesnora må vise feil.'”

Noen har bestemt seg for å tro på Guds Ord. Andre har ikke tatt valget enda. Resultatet er at Phil og Elin har hatt mange samtaler med folk om bibelundervisningen. Folk bruker mediaspillere for lytte til leksjoner de har gått glipp av.

Men snart skal Phil og Elin legge til side de gamle leksjonene. Noen som ikke kom til møtene, har lyttet til de første leksjonene, fordi undervisningen er blitt samtaleemnet i landsbyen, og nå vil de høre det de ikke fikk med seg fra begynnelsen.

“De som vil høre må spore dem som forstår budskapet, eller de må vente til neste gang vi skal gjennomgå opplegget igjen, ” skrev Phil og Elin. “Vi sier at Gud har gitt oppgaven med å fortelle den gode nyheten til mennesker og ikke til mediaspillere. Nå er det noen som kjenner den gode nyheten, evangeliet, her i landsbyen, så om noen vil vite mer, må de gå og spørre dem.”

Etter fem ukers pause, skal vi begynne på igjen med undervisning en gang i uka.

Be om stabilitet og frimodighet hos dem som tror.

Be om at de som ikke er kommet til tro enda, også må sette sin lit til Herren.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon