Et brennende hjerte

21.10.2012 /

Lourens Laureti forteller at han har hatt ei travel uke.

Har han forberedt leksjoner fra Eferserbrevet 3 og gjort siste sjekk på oversettelsen av Efeserbrevet. Lourens sier at det har vært spennede å være med på å oversette og legge tilrette materialer for bibellærerne, så de kan oppleve verdien av å lese Efeserbrevet på sitt eget språk.

Mens Lourens jobber med Efeserbrevet, kommer alt det andre daglige arbeidet også i tillegg. Han må virkelig prioritere og bruke av sin knappe tid til å ta seg av sine lokale venner som ofte trenger hans hjelp og oppmuntring.

Lourens siterer vennen sin, Alex, som ofte kommer for å dele vanskelighetene han opplever med kona si.

Alexs kone, Monde, er ikke troende, og er svært bundet av juks og bedrag, som stammer fra de gamle tradisjonene. Alex er kristen og trenger all den oppmuntring Guds Ord kan gi ham.

Andre dager er Lourens opptatt med å besøke nabolandsbyer som ligger i en avstand på to timer til fots, fra der han og familien bor.

“Det er veldig trist å møte noen av disse menneskene,” sier Lourens. “De har aldri holdt en Bibel i hendene sine… Jeg spurte dem hvordan de kunne få høre budskapet Gud hadde gitt dem i sitt Ord, og de så forvirret ut. De fortalte at en lokal lærer av og til underviser dem fra ei bok.”

 “Men det er ikke Bibelen,” sier Lourens.

Lourens sier at selv om han har arbeidet og levd blant mengenfolket i mange år, slutter han ikke å bli sjokkert og lei seg over forholdene de lever under uten Jesus Kristus.

“Folket fra denne landsbyen har ingen sjanse om ikke vi går og forteller dem,” legger han til.

Lourens elsker jobben sin blant mengenfolket. Han har et hjerte som brenner for å nå de unådde og dele lyset fra evangeliet med dem, så Guds Ord kan opplyse deres hjerter og gi dem en evighet sammen med Jesus Kristus.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon