Ferdig!

20.02.2014 /

Bryt ut i et gledesrop! Det nye testamentet er ferdig oversatt til domspråket!

Forrige uke fullførte en spesialist i bibeloversettelse den siste sjekken av oversettelsen sammen med misjonærene og de lokale samarbeidspartnerne deres. Det var de to siste bøkene i NT, Johannes åpenbaring og brevet til Filemon som nå endelig ble fullført.

“Vi er så glade og begeistret over å se dette fullført,” sa misjonærene Jim og Judy Burdett. De har jobbet trofast i tre tiår og møtt mange vanskeligheter under veis, men nå skal endelig domfolket få Guds Ord på sitt eget språk.

“Jeg må tilstå at det var tider da jeg ønsket å gi opp, men Gud gav oss et sterkt ønske om å se at dette arbeidet ble fullført.” Og Judy forteller videre: ” Da vi flyttet inn her, var det vanskelig for Jim å få en god språkhjelper. Så arbeidet med oversettelsen ble liggende, men så ledet Gud ham til Gena.”

Gena, en troende fra domfolket, var også ivrig på å få gjort denne jobben.

“Vi hadde aldri kunne ha gjort dette uten Guds nåde og støtte fra våre venner hjemme,” sa Judy.

Denne høsten skal Burdetts besøke NTMs publikasjonsavdeling i Sanford, Florida, for å gjøre klar oversettelsen til å bli trykket.

Du lurer kanskje på hvor mye noe sånt vil koste? Det er allerede kommet inn nesten nok penger til å trykke det Nye Testamentet på domspråket.

“Det har vært kjekt å se hvordan Gud har sørget for dette prosjektet. Gud ledet Jim og Judy til å åpne en bankkonto gjennom NTM for bibeloversettelse.  Like etterpå sendte ei kvinne som driver en bruktbutikk for klær en gave på 30 000kr til utgivelse av det Nye Testamentet på domspråket. Flere gaver kom fra mange sjenerøse givere, så nå har vi til sammen nærmere 300 000kr.

“Vi takker Gud og alle som gav til dette prosjektet så vi kunne få oppleve at det ble en realitet,” sier Judy.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon