Fiskefangst i biemfolket

09.01.2014 /

De troende av biemfolket ønsket å skaffe penger så de kunne reise til en bibelkonferanse. De fant at ut at de kunne fiske og selge fisken for å få inn penger.

“De bestemte seg for å ta noen fisketurer, så kunne de røyke og tørke fisken og så selge den,” forklarer misjonær Brandon Buser. “Vi understreket at det var ikke så mye for pengene sin del, men det ville være et godt eksempel for andre å se hvordan de ordnet med pengene – ja et veldig godt eksempel!”

Til og med disiplene til Jesus opplevde utfordringer med sine fisketurer. ”Første utfordringen var å fange fisken, og vi måtte virkelig forundre oss over Guds godhet,” sier Brandon.

Første dagen kom de tilbake med en brukbar fangst, forteller misjonæren. Andre fiskere kom hjem uten å ha fått noe denne dagen.

“Oi, dette vil folk i landsbyen snakke om!” sa han.

Den andre dagen hadde været blitt dårlig. Brandon sa at folk advarte de troende: ”Ikke dra ut i dag. Fisken biter ikke. Det er nytteløst.”

“Men de troende bestemte seg for å prøve,” forteller Brandon. Seks timer senere kom de tilbake ”med båten full av tunfisk, mye mer enn den første dagen.”

Brandon sier at de troende strålte av glede da de kom tilbake. De var så begeistret over å se at Gud hadde gjort dette for dem på en så tydelig måte. ”Det føltes som en ‘kaste garna på den andre siden av båten’-opplevelse,” forteller han. ”Virkelig fantastisk!”

“Takk for at dere ber for oss, og de troende her, at vi må fortsette å nå ut,” legger han til. ”Gud gjør store ting, og vi er takknemlige.”

Å sørge for penger så biem-menigheten kan være med på Bibelkonferansen, er bare en liten del av hva Gud gjør blant biemfolket. Be Herren om å fortsatt gi vekst og modning til sine barn, og at livene deres reflekterer Guds nåde og miskunn blant de som ikke er troende, slik at mange flere må komme til Kristus.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon