?.. flytte til andre siden av kloden

04.06.2012 /

“Vi vil gjerne takke hver enkelt av dere for forbønn disse to siste ukene. Vi har pakket og flyttet tvers over jordens overflate,” skriver Jen Pederson. Kyle og Jen Pederson og guttene deres, dro tilbake til Papua Ny Guinea forrige uke.

Med tre gutter på slep, gikk reisen fint med passende lange mellomlandinger og behagelige flygninger.

Helt til de kom fra til hovedstaden altså… “Da begynte problemene,” forteller Jen. Resten av reisen hadde både kansellerte fly, mellomlanding midt på natten og masse styr med bagasjen.”

Men etter å ha vært borte i 14 måneder, var det likevel godt å komme tilbake.  De kom tilbake på plass, og har vært gjennom 30 maskiner med klesvask, lufting av mange ting, vasking, sortering og organisering, så nå er huset i full funksjon igjen.

Jen forteller at selv om de savner familiene sine, har barna funnet seg godt til rette. ”Vi begynner å komme inn i rutinene her igjen,” sier Jen. Kyle skal møte misjonærteamet  for å få oversikt over hva som blir hans ansvarsområder. Jen venter på konteineren med skolebøker og utstyr for hjemmeundervisningen.

Gjennom alle disse forandringene har Gud vært trofast. ”Vi har følt Hans omsorg og fred hele tiden,” sier Jen. ”Takk til alle for forbønn.”

Be for Kyle og Jen Pederson og familien deres, når de nå skal komme inn I arbeidet igjen på Papua NyGuinea.

Be om at Gud leder dem og gir dem nødvendig ro til å finne gode rutiner i familielivet. Dette er viktig for misjonærer som flytter mellom verdensdelene for å delta i oppgaven med å gi evangeliet til mennesker på avsidesliggende steder.

 

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon