Guds Ord virker

18.12.2014 /

Solen står lavt på himmelen. Den skinner skarpt i øynene. Uten solbriller ser man ingenting. Det er isende kaldt. Polarvinden feier inn over Nuuk fra Nordpolen. Flagget står rett ut fra flaggstangen og vrenges oppover. Nordlyset flammer over nattehimmelen og lyser den opp. Det er stjerneklart. Snøen knirker under føttene. Før man går ut må man snøre, knytte og knappe alt som kan snøres, knyttes, og knappes. Det er vinter i Nuuk. Polarnatten er over oss. 

Den åndelige vinden er varm fønvind. Siste uke fikk jeg fem nye bibelstudenter. Jeg har gitt to av dem videre til en av mine elever. Hun har fullt opp å gjøre med undervisning. Det har jeg også, jeg merker godt at det ikke
er fornuftig å påta seg mer arbeid. 

Det er ønskelig å undervise en og en – disippeltrening. Det er helt tydelig at det hadde vært det beste, det mest effektive. Mange har bruk for personlig oppfølging. På den måten får man kontrollert om budskapet er forstått. Men dessverre er det umulig å klare det nå når det er kommet flere til. 

Noen kjenner ingenting fra Bibelen fra før. De er de letteste å undervise, de tar imot budskapet med stor velvilje. Andre har dessverre mange religiøse forestillinger som ikke kommer fra Guds Ord. Det tar tid å få
ryddet dette av veien. Noen ganger tenker jeg, waow, hvor det er bruk for undervisning. Det er helt utrolig hva mennesker innbiller seg, og som de mener er skrevet i Bibelen. 

Det er oppmuntrende og kjekt å se hvordan Guds Ord virker og forandrer mennesker. De er lydhøre og møter ivrig opp til undervisningen.

Bønneenme: Flere som underviser kronologisk. Flere som er grunnfestet og rotfestet i Guds Ord. De som blir undervist nå, forteller om det til andre. Undervisningen blir mer og mer kjent blant folk. Man forstår at dette er sannheten. Det kommer til å bli flere og flere som ønsker å kjenne sannheten.

VISJONEN ER Å NÅ UT TIL HELE GRØNLAND MED GRUNDIG UNDERVISNING AV BIBELENS BUDSKAP.

Dersom det skal skje, må det være flere som blir grunnfestet og rotfestet i Guds Ord. Et viktig bønneemne er at så mange som mulig tar ett eller to år på NTMs Bibelskole, North Cotes i England. Når disse kommer tilbake, drevet av HERREN og HANS ORD, kommer mange i dette land, til å bli kjent med hva Jesus har gjort for dem, og få et evig liv sammen med Gud. 

For Herrens øyne farer over hele jorden for kraftig å støtte dem som er helt med ham i sitt hjerte. 2 Krøn 16:9

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon