Håp i sorgen

04.09.2013 /

Salim vitner om håp og trøst etter at dattera hans, Nelda, døde.

Nelda var ei 5 år gammel mwinikajente som ikke ble sendt til sykehuset fordi onkelen bestemte det. Han ville at de skulle bruke de tradisjonelle remediene.

Salim og kona hans, Tima, har funnet trøst fordi de vet at Himmelen er et mye bedre sted. Håpet om at det ikke skal være tårer, smerte eller sult i Himmelen, gjør at øynene deres stråler midt i den dype sorgen.

“Etter å ha vært med på så mange håpløse, hjerteskjærende begravelser gjennom mange år… kan vi fortelle at det var oppmuntrende å være i Neldas begravelse,” sier Nadia Hattingh, som har sin tjeneste i landsbyen hvor denne familien bor.

Salim sa: “Vi vet at døden kom til denne verden ved at Adam var ulydig imot Gud. Døden er et resultat av synden, men vi vet at Gud har laget en vei – bare en vei – for å utfri oss. Vi kan bli frelst fra døden! Vi tror på Guds vei!

“Det er en stor trøst for oss. Vi vet at dattera vår er hos Herren nå, og at all hennes smerte og lidelse er over, men det er også veldig hardt. Vi savner dattera vår, men vi vet at hun har det godt nå!”!

La oss be om at dette håpet i sorgen når ut og berører mange i landsbyen som fremdeles lever uten håp om evig liv.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon