Interface gir innsikt

31.10.2011 /

Gud brukte en tur til Papua Ny-Guinea til å gi Ragan Grimes verdifull innsikt i misjonsarbeidet. Ragan meldte seg på Interface-programmet for å lære om misjon blant stammefolk.

“Gud åpnet øynene mine for sannheten i sitt Ord og åpenbarte sin fullkomne og hellige karakter,” skrev Ragan.

Interface-studenter brukte det meste av tiden i klasserommet, der de lærte om det grunnleggende for tverrkulturell kommunikasjon.

“Alle fagene – kronologisk bibelundervisning, lingvistikk, fonetikk, kulturstudie og oversettelse – var informative og utfordrende,” skrev Ragan.

Da Ragan besøkte landsbyfolk og begynte å bli kjent med dem, ble hun klar over hvor stort behov det er for å nå fortapte mennesker rundt om i verden med evangeliet.

Om kveldene satt Ragan og hørte på misjonærene som fortalte om hvordan Gud virket i livet deres for å sette dem i stand til å nå stammefolk med evangeliet om Guds nåde.

Høydepunktet i hele oppholdet var en tur til et svært avsides område der misjonærene har plantet en fungerende stammemenighet. Studentene ble imponert over den vennlighet og trofasthet disse nye troende stammemenneskene viste. Deres kjennskap til bibelske sannheter og Guds frelsende nåde, kom tydelige fram da de samtalte med studentene.

“Programmet i møtene besto av å tilbe Gud gjennom sang, bønn, tale og bibellesning,” skrev Ragan. ”Jeg var imponert. Det var ingen undervisning… eller utleggelser i det motet vi var med på. De bare leste Bibelen og lot Den Hellige Ånd lede.”

Studentene var oppmuntret og inspirert av denne kontakten med de troende i landsbyen. De var forundret over den innflytelsen og virkning Guds Ord hadde hatt på dem.

“Herren har nok brukt Interface-programmet til å lære meg mange ting. Han lærte meg om sin troefasthet og makt, sannheter som er omtalt i Hans Ord, hvordan GT og NT i Bibelen virker sammen som en enhet, behovet for misjon, – og det viktigste av alt: Han viste meg sitt hjertelag for dem som aldri har hørt den gode nyheten om Jesus Kristus,” skrev Ragan. ”Jeg er så takknemlig for tiden Han brukte denne sommeren til å vise meg det enorme behovet for misjon.”

Be for Ragan som nå vil følge Guds vilje med livet sitt.

Lær mer om Interface.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon