– Jeg er et synde-menneske!

12.07.2012 /

“Herren gjør store ting her på vår side av planeten,” sier Jeremiah Markley. “Gled dere sammen med oss over forandringene Gud gjør i livene til folk her!”

Jeremiah forteller at de nettopp er ferdig med gjennomgangen av Fjellgrunn i en avsidesliggende landsby. Noen av de andre misjonærene fortalte om resultatet ved å sitere noe av det de innfødte sa:

Simon: “Jeg er så glad. Jeg har hørt Guds tale og jeg tror det.”

Jerry: “Jeg er et synde-menneske. Men alle syndene jeg har gjort før, og alle syndene jeg kommer til å gjøre i framtiden, har Jesus dødd for. Han viste oss veien til Himmelen. Han døde for mine synder.”

Michael: “Jeg går til Jesus. Jeg klynger meg til Ham alene.”

Maikalus: “I mange år har jeg fulgt andre religiøse veier, men nå har jeg evangeliet. Jesus døde på korset for mine synder, og Hans blod rant ned på marken.”

For bare 15 uker siden fortalte Jeremiah at disse menneskene hadde dype røtter i animistisk tro.  De levde ”… i totalt mørke og hadde ingen forståelse om hvem Gud er. Takk Gud sammen med oss, for at Han sendte sitt gode budskap til disse flotte menneskene og øser ut sin nåde over dem.”

Jeremiah skriver også om tankene de har for menigheten hos Dinangat-folket. ”I de siste månedene har vi sett en økende interesse blant de lokale bibellærerne, som er under opplæring, for å ta mer ansvar i menigheten.” Når de møtes med misjonærene for å diskutere forskjellige saker, går de til Guds Ord for å finne svar på spørsmål og vanskeligheter.

Det vi er mest glad for, er å se at de troende dinangatene velge å bli døpt. For noen uker siden ble 15 mennesker døpt.  Og denne uken skal Jeremiah og noen andre misjonærer gå til en landsby for å være med når 10 personer blir døpt.

“Dette gleder vi oss veldig til, bortsett fra at det blir en fire timers fottur hver vei,” sier Jeremiah.

Be for Jeremiah og April Markley og familien deres, som bor her sammen med Dinangatfolket, som de er blitt så glade i.

Be om at Gud gir nåde til åndelig vekst og utvikling hos de troende, og at de som ikke er kommet til tro, må bli dratt til Kristus, så Gud kan legge mange verdigfulle sjeler til menigheten her, til ære for Hans Navn.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon