Jon trenger din forbønn!

16.10.2014 /

SISTE:

Vi har nå fått melding om at legene nå har operert Jon, og benet er ikke amputert.

Kirurgen fortalte at hovedpulsåren hadde blitt klemt, men var likevel hel. Han skal undersøkes igjen i morgen for å sjekke at musklene i benet får nok blodtilførsel til at de overlever. Legene er fremdeles bekymret for at skadene i benet kan føre til flere komplikasjoner. Kona, Adie, uttrykker stor takknemlighet for alle som står med dem i bønn.


16.10.14:


Jon blir nå undersøkt på Cairns Hopsital i Australia. Tilstanden hans er stabil. Legene der har advart kona, Adie, om at de kanskje må amputere benet. De gjør nå alt de kan for å unngå dette. De må ta en bestemmelse i løpet av de nærmeste timene.

Takk for at dere står med Jon og Adie i bønn!


Onsdag ettermiddag i Papua Ny-Guinea kom misjonspilot Jon Leedahl ut for en alvorlig ulykke på vei hjem fra flyhangaren der han hadde jobbet. Han fikk alvorlige skader i høyre benet. I natt var han på SIL sin klinikk i Papua Ny-Guinea og tilstanden hans har vært kritisk men stabil. I dag tidlig blir han etter planen evakuert til Australia for videre medisinsk behandling. Kona hans, Adie, blir med ham mens barna skal bo hos nære venner. 

Vil du være med å be for Jon, Adie og familien deres?

Jon er en viktig del av teamet vårt i Papua Ny-Guinea. Denne ulykken vil rammer både luftfartsteamet vårt, og alle misjonærene som de betjener. Vær med å be for både Jon og teamet han er en del av.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon