La barna komme… og foreldrene deres også!

15.11.2011 /

Ese Ejja-barn i Bolivia utfordrer foreldrene sine til å høre Guds Ord.

Isidi sa til mora si, som er i en vanskelig situasjon, at hun må gå tilbake til kvinnenes bibelstudiegruppe og ikke bare være trist og sint.

Ichaji sa til faren sin at han må stå opp for troen på Jesus igjen, og være en god mann, ikke drikke og kaste bort livet sitt.

Isidis mamma gikk til bibelstudie og hadde en lang prat med misjonær Cher Riepma. Ichajis pappa går på møter igjen, og det ser ut som han lytter oppmerksomt til det som blir undervist.

Cher og mannen hennes, Michael, har satt igang flere aktiviteter for å nå barna, og deres egne barn har vært til stor hjelp og oppmuntring for Ese Ejja-barna. De har bibelklubb, ungdomsmøter, søndagsskole, torsdagskveldsaktiviteter og leseklasser.

Riepmas datter, Shelly, kom for å hjelpe til denne sommeren. Sammen med en yngre søster, Jenny, har de startet med fotball om kveldene i lyset fra månen. De har også vært med på “beach day” en gang i uka. Da tar de med rundt 50 Ese Ejja-barn til badestranden for å svømme og bade.

Be for familien Riepma som arbeider blandt Ese Ejja-folket.

Be om at flere av de voksne må komme til møtene og bibelstudiegruppene, og at de må komme til tro på Jesus Kristus som sin Frelser.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon