Møt Limbar og Suwina

02.11.2011 /

Limbar og kona hans, Suwina, har tjent Herren i mange år blant Sekadau-folket. Kollegaen deres, Naomi Christenson, vil gjerne introdusere dem slik at dere kan be for dem.

Ekteparet er fra Gerai-stammen, som ligger omtrent fem timer unna landsbyen der sekadaufolket bor. De har lært kulturen og språket til en annen folkegruppe.

Limbar vokste opp i en familie der ingen var kristne. Både faren og bestefaren drev med trolldom, og Limbar ble også påvirket av det. Som tenåring var han opprørsk og holdt til sammen med verstingene. De stjal leker fra misjonærbarna og laget kvalme. 

En av misjonærfamiliene som arbeidet blant Gerai-folket, Paul og Bella Gervasi, var naboer med denne familien. Limbar hørte når Paul forkynte, og litt etter litt ble han nysgjerrig. Det endte med at han gikk til møtene i nabohuset. Guds Ord virket i hjertet hans, og han kom til tro på Jesu forsoningsverk.

Ettersom livet hans forandret seg, og han fikk mer kunnskap om Guds Ord, følte han seg kalt til å bruke livet sitt til å tjene Herren.

Suwina vokste opp i en familie som trodde på Gud. Faren hennes, som tidligere hadde drevet med trolldom, var den første personen blant Gerai-folket som kom til tro på Jesus. Suwina vokste opp med Guds Ord og ble troende i ung alder. 

Limbar og Suwina møtte hverandre og hadde samme ønske om å fortelle andre om Kristus. Da Paul og Bella ble ledet til å forlate arbeidet blant geraiene og flytte til sekadauene, bestemte Limbar og Suwina seg for å slå seg i lag med dem. Limbar og ekteparet Gervasi ble igjen naboer.

Be for teamet som arbeider blant Sekadau-folket.

Be spesielt for Limbar og Suwina og de tre barna deres, som har viet sine liv til å virke blant sekadauene.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon