‘?..nden vår trenger også mat!’

02.07.2012 /

Lourens Laureti forteller at vennen hans, Kamalus, delte noen dype tanker med ham en morgen de satt og snakket sammen.

Kamalus hjelper Lourens med å sjekke mengenspråket i bibelleksjonene som han oversetter. Og Kamalus delte et friskt og nytt perspektiv på gamle sannheter.

Guds Ord virker og har skapt nye overbevisninger i Kamalus hjerte. ”Kroppen vår trenger mat for å arbeide og holde seg frisk og sterk,” sa Kamalus til Lourens, ”Men nå ser jeg at ånden også fungerer på samme måte.”

Lourens forteller: “Han sa at han lenge hadde sluntret unna bibellesningen og studieopplegget vi gir ham. Han har kommet til møtene, men han hadde ikke latt stoffet slippe inn i hjertet sitt før. Derfor har han hatt mindre glede og fred, det som han tidligere satte sånn pris på. Han har også sagt at han har opplevde realitetene i å være en synder, og at han hadde mindre styrke til å motstå det onde.”

Lourens fryder seg over å se Den Hellige Ånds arbeid i Kamalus, – at han nå ser at han trenger åndelig føde for sin sjel.

“Han trenger å begynne å lese Guds Ord igjen, og fullføre bibelstudiene. Han trenger det åndelige fellesskapet der han kan dele det han har på hjertet. Han vet at når Guds Ord metter hans sjel, vil han igjen oppleve glede og fred, og han kan leve i seier når han setter sin lit til Gud for hjelp.”

Lourens legger til: “Det flotteste er at da Kamalus ble klar over dette, delte hand det med kona si, Sepin, og hun sa der og da at hun ville be for ham!”

Lourens hjerte er fylt med glede og takknemlighet over å se utviklingen hos Kamalus, og hvordan det påvirker livet, vitnesbyrdet og fellesskapet.

“Gledestårene renner mens jeg skriver dette,” forteller Lourens. “Jeg ser en mann fra Mengenfolket vokse til et bilde av Kristus. Jeg ser han blir mer og mer åpen for det Den Hellige Ånd vil lære ham.”

“Gled dere sammen med meg,” sier Lourens. “Gud når ut til unådde her i dalen blant Mengenfolket, og deres bønner og støtte utgjør en forskjell.”

Be for Lourens og Marie Laureti og familien deres, som bor her sammen med Mengenfolket, og knytter vennskap med dem.

Be om at Gud fortsetter å velsigne sitt Ord til å virke kraftig når det blir oversatt, lest og studert – og når det blir anvendt i dagliglivet som et vitnesbyrd for andre og til ære for Guds evige herlighet.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon