– ?..ndene kunne ikke hjelpe…

18.02.2015 /

Med det samme helikopteret landet i landsbyen sør i Isneg, skyndte helsearbeideren seg bort til Vicky Martin for å si fra om at en alvorlig syk pasient måtte bli med tilbake i helikopteret. Men historien vår begynner ikke der.

Gjennom dype vann

To dager tidligere hadde en mann besøkt en annen landsby som lå en dagsreise til fots unna. Der møtte han et ungt par med to syke tvillingbabyer.

“De var på vei for å få hjelp… for alt de hadde gjort for å få hjelp fra åndene hadde ikke virket, og babyene var blitt verre,” forteller Vicky. Mannen fortalte dem om klinikken i landsbyen han kom fra. To kvinner Vicky, som er utdannet i akuttmedisin, hadde lært opp jobber der.

“Det var regn og elvene flommet over da det unge paret kom bærende med de to tvillingene sine.” Gjennomvåte kom de fram til landsbyen om kvelden. Ei av jentene reagerte positivt på medisinen hun fikk, men ikke den andre. I løpet av natten sluttet hun å puste. Kvinnen som hadde tatt imot familien i huset sitt, gjorde det hun hadde lært av Vicky, og fikk henne til å puste igjen.

Gud er trofast

Vicky sier at den beste delen av historien skjedde like før hun kom tilbake. En av de troende i sør Isneg, sa til moren til tvillingene at ingenting er umulig for Gud, og vi kan bare stole på Ham. Akkurat da hørte de helikopteret komme. “Hun jublet av glede over at Herren hadde vist sin trofasthet til den fortvilte kvinna.”

Babyjentene og foreldrene ble med helikopteret tilbake til byen. Begge er fortsatt på sykehuset der de får behandling for lungebetennelse.

Be om at tvillingene blir helt friske, og at foreldrene må få mulighet til å høre evangeliet klart og tydelig.

BESØK OSS PÅ FACEBOOK

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon