Oppmuntrende ord

09.11.2011 /

Bulongish-folket i Guinea har kommet til et hovedpunkt i gjennomgangen av Fjellgrunn, den kronologiske bibelundervisningen.

Sist uke, “fortsatte vi … med den siste plagen i Egypt,” skrev Gene Bacon. Undervisningen fortsatte med påskelammet og utgangen fra Egypt. Etterpå kommer De Ti Bud. Dette er også et hovedpunkt; når folk begynner å se to ting: Først, at alle mennesker er lovbrytere, og nummer to, at de ikke kan gjøre noe for å tilfredsstille en perfekt, rettferdig og hellig Gud.

Fordi dette er en så viktig tid var misjonærene, som jobber blant bulongishene, glad for å få besøk. “En kristen fra en annen del av landet, fra en annen språkgruppe, kom og var til stor oppmuntring for dem som kommer til undervisningen,” fortalte Gene.

“De tok virkelig imot hans oppmuntring, og det gjorde inntrykk på dem fordi han hadde hørt og forstått Guds Ord for mange år siden, da det ble presentert på hans språk. Han hadde da kommet til tro og et personlig forhold til Frelseren.”

Misjonærene deler ut kopier av leksjonene, samt lydopptak. “Det er flere som spør etter lydopptak enn vi har nok spillere til. Vi oppfordrer folk til å dele med hverandre, og de små høytalerne gjør at flere kan lytte samtidig,” skrev Gene.

Mange av Bulongish-folket samler seg i skuret der undervisningen foregår, for å høre Guds Ord.

Be om at leksjonene om Loven må få virke i hjertene på dette folket, akkurat slik Loven er ment å skulle virke: å vise menneskenes syndige natur og behov for en Frelser.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon