Oppslukt av Guds kjærlighet

01.11.2012 /

Biemfolket er er helt opp i under over Gud etter å ha hørt avslutningen av Bibelleksjonene i Fjellgrunn.

Vitnesbyrdene til Biemfolket på Papua Ny-Guinea – som nettopp har fått høre evangeliet – viser hvor imponerte de er over Guds godhet. At Han sendte en frelser som døde for dem, er mer enn de klarer å fatte.

“Dette er Guds tale,” sa en av dem. “Jeg har hørt det. Ser dere, det er en sammenhengende historie fra det Gamle Testamentet til Jesus. Det er ikke noen annen vei enn Jesus. Gud mente det slik fra begynnelsen.”

“Jeg klarer ikke å slutte å tenke på denne talen,” sa en annen til misjonær Brandon Buser. “Det er det første jeg tenker på når jeg står opp. I går våknet jeg, og dette var det første jeg begynte å snakke med kona mi om. Vi dro til åkeren vår og var der hele dagen og snakket om det som Veien-mannen taler om. Så plutselig var det kveld og vi måtte stoppe. Men neste morgen begynte vi på igjen. Det fyller tankene hele tiden.”

“En ungdom satt ved siden av meg med et stort smil om munnen,” skrev misjonær Wayne Chen. “Han sa ingenting så jeg spurte ham: ‘Hva tenker du på?’”

“Han sa: ‘Wayne, jeg hadde et stort spørsmål i går. Hvorfor hjalp ikke Gud Far Jesus da Han var på korset? Jeg tenkte på det hele natta og jeg forsto det ikke. Men i dag, etter bibeltimen, har jeg ingen spørsmål. Det gikk opp for meg… Jeg forstår det. Nå vil jeg bare sitte her og være glad.’ Og han smilte videre…”

En annen ung Biem-mann har en melding til dem som ba for dem. Han sa: ”Jeg vet at jeg skulle takke Gud for dere, men jeg vil også takke dere tre familier som kom hit med Guds tale.”

“Vi fortalte ham at det ikke var bare oss tre familiene,” skrev Wayne. ”Det er tusenvis av mennesker over hele verden, som har bedt for dere, bedt om at dere måtte forstå Guds tale. Da sa han: ’Ok, da må du fortelle dem, alle sammen: Takk for at Guds tale har kommet til øya vår. Takk dem for at de har bedt og sendt dere hit.’”

Takk Gud sammen med oss for at Han har svart på våre bønner for Biemfolket.

Be om at Biemfolket må fortsette å lære mer og mer om sin kjære Frelser.

Be også for misjonærene som skal gi dem videre opplæring.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon