Orkanhjelp

13.07.2011 /

Joplin er ca 3 timers kjøring herfra, og Neil reiste dit sammen med en gruppe for å hjelpe til. Det er nok et syn han aldri vil glemme. 

Men det var veldig oppmuntrende å se at så mange menigheter fra forskjellige steder kom for å hjelpe. Neil fikk ikke engang spist nista si, for det var frivillige grupper som kom og tilbytte mat flere ganger i løpet av dagen. Det er flott at Guds folk kan være lys og salt til de som har mistet så mye. Flere han snaket med sa at materielle ting ikke er så viktig lenger. De var takknemlige for å ha livet i behold.

Sommerplaner
Sommeren er her, og de fleste studentene har reist til sine hjemme områder. Jentene hadde siste skoledag i dag. De måtte ta igjen de 11 dagene de fikk fri i vinter på grunn av snø. Kristin prøver å finne sommer jobb. Hvis det ikke lykkes, vurderer hun å ta et par uker sommer skole for å gjøre unna et fag. Om ei uke fyller hun 16 og har planer om å kjøre opp. Ja her kan de ta “lappen” før de er store nok til å se over rattet ?. Vi må nok ut å øve litt mer på parkering og rygging.

Neil og jeg forbereder oss til et kurs som går på å lede gruppesamlinger. Vi har mye materiell å studere på forhånd. Senere i juni er staben her verter for en konferanse for misjonær familier på hjemme opphold. Jeg administrerer barnehagen og skal også hjelpe til med å lage og servere mat. Neil blir på verkstedet.

I juli planlegger vi en tur til Pennsylvania. Vi treffer nok de fleste i Neils familie og vil være til hjelp for foreldrene hans. Ellers skal vi delta i flere forsamlinger og treffe venner og supportere. Noen bekjente har en blåbær farm, så jentene får seg kanskje en liten bær plukkings jobb. 

Besøk fra Norge
I april kom søster og søskenbarn på besøk med sine yngste døtre. Det var deres første tur til Amerika. Vi fikk mange fine opplevelser sammen. Men de var ikke så begeistret over alt tordenværet spesielt da lynet slo ned i et hotel skilt, og de satt i bilen som var parkert rett under skiltet.

Takk igjen for støtte og forbønn.

Hilsen 
Neil, Tone, Kristin og Elisabeth

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon