REACH 2013

02.04.2013 /

For vel en uke siden gikk ungdomskonferansen REACH av stabelen på New Tribes Mission sin Bibel- og misjonsskole i England.

– Det var en fantastisk konferanse med mange oppdateringer og nyheter fra misjonsmarken, og også oppmuntrende taler fra Bibelen, forteller Erlend Røsvik. Rundt 230 besøkende fra hele Europa og rundt 70-80 fra skolen deltok.

– Ett eksempel på noe av det fantastiske vi fikk oppleve var når en av de besøkende misjonærene fortalte oss på fredagskvelden at akkurat på samme tidspunkt foregikk det en presentasjon av Evangeliet i Papua New Guinea og slik fikk vi være med å be for dette mens det pågikk.

– På søndag formiddag, kunne misjonæren fortelle oss att han hadde hatt kontakt med folkene der ute via satelittelefon, og der var mange omvendte. Så da kunne alle de over 300 menneskene på konferansen sammen takke Gud for nye søsken i Herren på andre siden av jorden, forteller Erlend.

Lars Bjarne Andås fra Bergen sier seg enig i at dette var en fantastisk helg. Han forteller om utrolig gode bibeltimer, spennende rapporter fra misjonærer og ikke minst en ny utfordrende påminnelse om alle de mange folkegruppene rundt om i verden som fremdeles lever uten tilgang til evangeliet. Behovene er enorme!

Vær med å be for alle som deltok på REACH 2013. Be om at Gud må bruke det de har hørt og sett til å lede dem og andre på en slik måte at stadig flere får høre Evangeliets frigjørende sannhet.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon