“Så dør vi for Herren”

22.02.2013 /

Gud har åpnet hjerter til å høre på Ordet, og det er et direkte resultat av en trist hendelse. En ungdom, som nettopp hadde kommet til tro på Jesus Kristus, døde.

Ungdommene som ikke var interesserte i å høre evangeliet, er nå ivrige på å få opplæring. Landsbyfolket prater hele tiden om hva de lærer fra Guds Ord.

For sju måneder siden, skrev vi om misjonærsykepleier Tobi Magill, som delte sitt syn på frelsen, og om en ung mann som døde like etterpå.

Gud har gjort at denne triste hendelsen har båret rik frukt.

Kronologisk bibelundervisning har gjennomslagskraft i den lille landsbyen hvor gutten bodde sammen med familien sin. Fem bibelstudier er startet siden begynnelsen av 2013.

Resultatet er svært oppmuntrende for misjonærene å se hvordan Gud virker i folket og skaper interesse for undervisningen hos mennesker som aldri har vist noen interesse i Guds Ord før.

Vi takker Gud for at det korte ”livet i Kristus” til denne ungdommen blir så mektig brukt av Gud. Vi takker for at den tragiske hendelsen er blitt brukt til å dra andre til å se behovet for frelse og forandring.

Be Gud om at Han fortsetter å bruke vitnesbyrdet denne ungdommen etterlot seg, til å vise flere veien til himmelen.

Romerbrevet 14:8, “Om vi lever, så lever vi for Herren, og om vi dør, så dør vi for Herren. Enten vi da lever eller dør, hører vi Herren til.”

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon