Snart klart for høydepunktet

12.04.2013 /

Misjonærene som arbeider blant nord-wahgifolket, er snart kommet til slutten av leksjonene med grunnleggende bibelundervisning, serien Fjellgrunn, som presenterer Guds historie kronologisk fra skapelsen til Kristus.

Misjonærene Daniel og Rachel Hulley har sett positive tegn på vekst i noen av de nye kristne. Mara, Kujin, Janet og Wirol viser tegn på at Den Hellige Ånd virker i livene deres. De er blitt klar over at andre også må komme til tro på Kristus.

“De er blitt forandret fra innsiden og ut,” sier Daniel.

Mange av nord-wahgiene møtes hver søndag for å høre på undervisningen. Anna, Cecelia, Cathy, Kara, Bee og Wero venter spent på “resten av historien.” Be om at de må komme til tro på sin Frelser nå når de får høre den store nyheten om Hans oppstandelse.

Fire av de troende, Wirol, Mara, Stephen og David, hjelper til på møtene hver søndag. De deltar i møtet og Janet hjelper Rachel med leksjonene til søndagsskolen. Det kommer omtrent tjue barn på søndagsskolen.

Onsdagene går Daniel gjennom Apostelgjerningene med de som er kommet til tro. Det er mange som begynner å se at de har et ansvar for å vitne for andre. De tenker også på å bli døpt, men har ikke bestemt seg enda.

Be for Daniel og Rachel som har oppgaven med å gi opplæring til de nye kristne og samtidig underviser Fjellgrunn til dem som ikke er kommet til tro enda.

Be også for gruppen som hører på undervisningen. Be om at de må få lyst til å bli kjent med Frelseren som døde og sto opp for dem.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon