Tiden er inne!

06.05.2012 /

Simon Flanagan er akkurat ferdig med kultur- og språkstudiet.

Testen hans varte i tre dager. Noe av det Simon måtte gjøre for å vise at han hadde nådd et tilfredsstillende nivå i mengenspråket, var å forklare hvordan en lager papir og hvordan regnet virker fra det blir dampet opp fra jorden. Simon klarte seg godt, så nå kan han hjelpe temaet sitt med arbeidet de gjør.

“Finn fram knebeskytterne, for nå trenger vi at dere ber,” sa Simon til samarbeidspartnerne sine.

Simon skal begynne å undervise Fjellgrunn og skrive leksjoner som skal oversettes tilbake til engelsk. Disse leksjonene skal brukes av mer erfarne misjonærene for å bli sjekket om de virkelig kommuniserer budskapet klart på mengenspråket.

Når Simon nå beginner denne undervisningen, vil det foregå i et hjem hvor en av dem som bor der er medlem i en sekt. Denne personen legger press på de andre i familien og sier at de må slutte å høre på denne bibelforkynnelsen. Mange i Mengen opplever motstand, men de fortsetter å lytte trofast til undervisningen.

“Be om at Gud må hjelpe meg med å uttrykke meg klart når jeg underviser leksjonene, og at jeg må føle meg fri når jeg snakker mengenspråket,” skrev Simon.

Simons kone, Annika, studerer fortsatt språk og kultur. Be om at hun snart må bli ferdig.

Be om at de troende i Mengen, som samarbeider med Simon og Annika, må vokse i nåde og kjennskap i Guds Ord. 

Be også om at Gud må arbeide i hjertet til denne som er med i en sekt og som motarbeider evangeliet, at han får lyst til å høre Guds Ord.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon