Tilfreds i Hans plan

05.02.2013 /

Rich og Karen Brown og familien deres har kjempet med sykdom. Først var det malaria, så kom gulfeber. Den siste perioden har vart i fire uker, for det eneste middelet mot den er masse drikke og hvile.

Rich husker at han ba like før denne sykdomsperioden begynte. Han ba spesielt om at «Gud måtte gjøre det som skulle til for at det ikke skulle være noen ‘avgud’ som sto over Ham».

Rich sier at han tenkte på avgud som hva som helst – ting som virket uskyldige – som distraherte dem fra å være sanne etterfølgere av Kristus.

“Jeg tror,”  sier Rich, “at Gud, i sin godhet, bruker denne sykdommen til det gode for oss. Tross all elendigheten ser vi at Herren virker i våre liv. Vi har lyst til å bli friske, så klart, men på samme tid ber vi om at vi må få være tilfreds i Hans plan.”

Rich sier at han nølte med å dele dette synspunktet. ”Kanskje fordi det vi går gjennom er så lite i sammenligning med prøvelser mange andre har. Eller kanskje det var fordi jeg ikke ville at folk skulle oppfatte meg som en med behov, eller skape unødvendig bekymring.”

Men nå sier Rich og Karen Brown at deres ønske om å vandre i sannhet, gjør at de vil be om forbønn for familiens helse.

“Gud har gitt oss et stort privilegium som kan dele våre byrder. Så, når det er sagt, vil vi gjerne at dere skal be for oss.”

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon