Tyfon på Filippinene

27.09.2018 / evrosvik

 

Tusen takk for forbønn! Fredag og lørdag kom tyfonen Mangkhut, rasende innover nordkysten av Filippinene, over den nordre delen av øya Luzon.

 

Kona til misjonspiloten, Jane Keller, sa at det var som å være inne i en vaskemaskintrommel i fire timer. Da det verste var over, tok hun et overblikk:

“Vi har det bra! Vi har fortsatt tak over hodet! Alle misjonærene har gitt beskjed om at de er i sikkerhet.»

Mannen hennes, Zach Keller, som er pilot, sjekket helikopteret så snart han kunne. Hangardørene hadde holdt!

«Helikopteret var uskadet. Takk, Herre!… Nå kan vi få hjep ut til de rammede områdene langs kysten.»

I samarbeid med MAF og Wings Above, har Zach allerede fått en oversikt over skadene på hus og dyrket mark I landsbyene der Ethnos360 arbeider. Det er store ødeleggelser! «Hvordan var det mulig at ingen personer ble skadet? Vi takker Herren for at Han har beskyttet disse kjære menneskene,” skrev Jane.

Nå er teamet klar til å arbeide sammen for å få full effektivitet i å fly ut mat og andre nødvendige ting til disse områdene. De trenger også byggematerialer til å reparere skadene etter tyfonen.

“I dagene som kommer vil det bli full innsats, så vær med å be om at teamet har energi og krefter til å jobbe seg gjennom denne krevende situasjonen,” skrev Jane.

Takk igjen for forbønn. Fortsett å be om at Kristi kjærlighet må bli tydelig for folket gjennom innsatsen flyprogrammet til Ethnos360 gjør for å hjelpe dem med å bygge opp og reparere skadene etter denne stormen. Du kan også hjelpe konkret med å støtte økonomisk – slik at alle som trenger hjelp, kan få hjelp.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon