Undervisningen gjør inntrykk

08.12.2011 /

Den 8. november fikk en gruppe av Palawanofolket på Filippinene høre undervisning fra Fjellgrunn for første gang. Etter hvert som de hørte, begynte de å se Guds hand i alt rund seg.

Misjonær Elise Long, som har bodd sammen med Palawanofolket i mange år, synes det er kjekt å høre kommentarene de kommer med etter undervisningen.

Elise skriver at det er stort å høre dem si: “Dere vet, troen til forfedrene våre manglet ting, og de la til ting fordi de ikke hadde Guds Ord nedskrevet. Nå har vi sannheten.”

Tostito, som hjalp til med å oversette leksjonene, sa: “Jeg har hørt bare litt av Guds Ord, men jeg vet at det er sant. Jeg bryter med troen til forfedrene, kaster det fra meg. Jeg vil følge dette så lenge jeg lever. Jeg elsker å studere dette så mye at jeg kunne ha studert sammen med Dave både dag og natt. (Dave er misjonæren som underviser Fjellgrunn.) Men Dave og jeg har annet å gjøre også, så vi kan ikke bare studere.

Elise spurte Tostito: “Hvordan vet du at dette er sant?”

Han svarte: “Det er jo bevis overalt om at Han er den eneste Gud. Ting Han har skapt, sola, månen, stjernene, alle slags frukter. Klart det er en Gud som har skapt alt dette.”

Det er helt utrolig å høre disse vitnesbyrdene etter bare tre undervisningstimer. Ingen har fortalt dem at det de hadde hørt før var usant, eller at de burde gi opp troen fra forfedrene, det er Guds Ord som virker i hjertene deres. 

Be for misjonærene som arbeider blant Palawanofolket.

Be om at palawanofolkets hjerter må være åpne for å ta imot Guds Ord.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon