-Vi har aldri hørt noe lignende!

19.11.2012 /

Satan ønsker bare å skremme dere. Han vet nemlig at dersom dere frykter ham vil dere respektere og følge ham.” Dette var noe av det Tagbanwafolket på den lille øyen utenfor kysten av Palawan på Filippinene fikk høre i andre leksjonen av Fjellgrunnserien på forrige søndag. Denne leksjonen tar for seg skapelsen av englende og Lusifers fall. Dramatisering og mange illustrasjoner skal hjelpe tilhørerne å forstå leksjonen.

Mange møtte opp til den første dagen med undervisning for vel en uke siden. I dagene som fulgte fikk de mange gode spørsmål og tilbakemeldinger. Folk sa at de likte budskapet, og at de aldri før hadde hørt noe lignende. De var helt opp i under over Guds kraft, og hvordan Han skapte ting ut av ingenting ved å tale. Det var faktisk noen av tilhørerne som prøvde å skape ting ved å snakke – uten særlig hell.

Etter at ryktene om hvordan det første møtet gikk begynte å spre seg, kom mange av dem som ikke hadde vært der og fortalte at de gjerne ville være med på neste møte. Vi fortalte dem at de ikke ville skjønne så mye av andre leksjon dersom de ikke hadde hørt den første. “Så vi arrangerte møter med flere grupper i forskjellige hus for at de som hadde gått glipp av første leksjone skulle få høre”, skrev misjonær Kondrad Binder. “Så det ble en veldig hektisk uke. På formiddagene arbeidet vi med å forberede neste leksjon, og om kveldene var det møter rundt omkring i forskjellige hus der folk lyttet med stor intresse. Fantastiske dager!”

På forrige torsdag døde en 32 år gammel mann etter å ha drukket seg selv til døde. Han etterlater seg 6 barn og en gravid kone, som også er alkoholiker. Bare for noen måneder siden døde deres to måneder gamle baby. “Dette har virkelig fått folk her til å våkne opp. Nå ber de oss om å fortelle dem om Gud, de ønsker å vite mer”, skriver Konrad.

Be for Konrad Binder og Nate Ingvoldstad når de nå skal fortsette undervisningen for folket på denne lille øyen. Be om at Evangeliet må vinne seier og at lyset må vinne frem på et sted som har vært i mørke i generasjoner.

Comments are closed.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon