Vulkanøya Kadawar

16.05.2017 / Bodil Røsvik

Starten på menigheten blant biemfolket

Wayne og Gail Chen arbeider blant biemfolket på Papua NyGuinea. I 2002 ble evangeliet presentert for folket på øya. Det ble starten på en menighet. Det er to øyer til hvor det bor mennesker fra biemfolket. Ingen av dem har fått høre evangeliet enda, men nå skal det snart bli en forandring på det.

Turen til Kadawar

For fem år siden var det ingen av biemfolket som hadde tanke for å  dele evangeliet med folkene på naboøyene. Men for kort tid siden begynte de å tenke på at de burde evangelisere. Menigheten mente at det var på tide å gå videre.

Wayne sa: “Tolv medlemmer fra menigheten gikk ombord i den lille båten vår og reiste 20 km til Kadawar. Det er en liten vulkanøy midt ute i havet. Målet med turen var å finne ut om folket som bodde der hadde noen interesse av å få misjonærer til øya. Det var misjonærer fra biem-menigheten som skulle komme og bo der og dele Guds tale med dem.”

“Ta en god avgjørelse!”

En av de troende sa til folket som hadde samlet seg, at de ikke måtte gjære noe uklokt angående Guds vei: “Vær så snill, vær så snill, hør på dette så dere kan ta en god avgjørelse.”

Det var gjort klart for dem at det ikke ville komme noen utenlands misjonær, det ville bare bli kristne fra biemfolket. De fleste av folket på Kadawar sa at de gjerne ville at det skulle komme biem-misjonærer til dem, men det var også noen som hadde motforestillinger.
Be for arbeidet biem-menigheten ønsker å starte på Kadawar.

n@w-nov11_Cover-105x160

envelope

Left Menu Icon