MEDARBEIDERE

 

MER ENN 3000 MEDARBEIDERE RUNDT OM I HELE VERDEN.

 

Mange av disse arbeider på avsidesliggende steder hvor der ikke finnes menigheter, og heller ikke er noe arbeid for å etablere menigheter. Våre medarbeidere har som mål å gi sannheten til de som er utestengt fra evangeliet i sammenheng av den lokale kultur og språk. De planter menigheter hvor sannheten enda ikke er nevnt. Her kan du finne og kontakte medarbeidere i dette arbeidet.

 

Norske medarbeidere

Ingrid og Chris

 

Sted: På vei til Papua Ny-Guinea

Tjeneste: Forberedelser før utreise. Planlegger en tjeneste som menighetsplantere og Bibeloversettere.

Utsendermenighet: Godt Håp & Fairfield Street Church

Bakgrunn:

Chris vokste opp i Liverpool. Da han reiste på Beach Mission i Wales den sommeren han var 16, spurte teamlederen ham om han noen gang hadde spurt hva Gud ville han skulle gjøre med livet sitt. Det hadde ikke Chris gjort, men han bestemte seg der og da for å spørre Gud. I løpet av de neste ukene fikk Chris høre mye om mennesker som aldri har hatt muligheten til å ta i mot Jesus, og som venter på at noen kan komme og fortelle dem om Ham. På den måten ble han mer og mer overbevist om at det var det Gud ville bruke ham til.

Ingrid vokste opp som misjonærbarn på Filippinene og senere på Grønland. I Norge er Bergen hjembyen hennes. Hun arbeidet i flere år på økonomikontoret til NTM UK, og det var også der hun møtte Chris.

 

kristine

Kristine

 

Sted: Stillehavsasia

Tjeneste: Bibelundervisning av ungdommer, regnskap.

Bakgrunn: Kristine vokste opp i Molde hvor familien deltok aktivt på Molde bedehus. Det var når hun gikk på NTMs bibelskole i England har ønsket om å delta i interkulturelt arbeid vokste frem.

Du kan lese hvordan Kristine har opplevd å ta fatt på tjenesten sin i DENNE ARTIKKELEN>>

Blogg: http://www.sunteleiaaion.blogspot.no/


anne-marit

Anne-Marit

 

Sted: Grønland

Tjeneste: Bibelundervisning

Utsendermenighet: Godt Håp

Bakgrunn: Anne-Marit har arbeidet i flere tiår med å gi sannheten til Grønlendere. I den siste tiden har der vært mange muligheter og stor interesse for Bibelundervisning.


gammelsaeter

Daniel og Esther

 

Sted: Stillehavsasia

Tjeneste: Språklæringskonsulent, Bibelundervisning.

Utsendermenighet:

Barn: Ariel, Samson og Aisa Maria

Bakgrunn: Daniel og Esther (UK) vokste begge opp utenfor hjemlandene sine. Daniel på Filippinene og Esther i Senegal. Denne bakgrunnen kommer nå godt med i arbeidet deres i Stillehavsasia. De arbeider med språk og kultur.

I DENNE ARTIKKELEN forteller Daniel og Esther om livet i Stillehavsasia.


013

Egil og Rita

Sted: Norge

Tjeneste: Representasjon, daglig ledelse.

Bakgrunn: Egil og Rita arbeidet på Filippinene i 8 år hvor de hadde mange forskjellige oppgaver. De hadde i perioder ansvaret for driften av gjestehuset i Manila, og også det regionale gjestehuset på Palawan. I siste halvdel av sitt opphold var de med på et menighetsplantingsteam nord på Palawan.

Klikk her for å invitere Egil til din forsamling.


Erlend og Anne

Sted: Stillehavsasia

Tjeneste: Økonomi og drift av gjestehus.

Utsendermenighet: Christliche Gemeinde Hof & Ellingsøy Evangeliske forsamling

Blogg: Klikk her for å gå til bloggen.

Bakgrunn: Anne vokste opp i en Bavaria, Tyskland, der de var aktivt med i en menighet. Erlend har sin bakgrunn fra bedehusmiljøet på Vigra.

I denne artikkelen forteller Erlend og Anne om opplevelsene sine i Stillehavsasia.


harry_reidun

Reidun og Harry

Land: Colombia

Tjeneste: Interkulturell utdanning

Bakgrunn: Harry og Reidun har arbeidet i forskjellige tjenester i flere land. De har vært involvert i menighetplantingsarbeid og har hatt flere ulike støtteroller. I sitt praktiske arbeid har Harry kontakt med mange og dette har gitt flere muligheter for disippeltrening.


markus_sarah

Markus og Sarah

 

Sted: Norge

Tjeneste: Administrasjon, barn og familie, krisehåndtering, kommunikasjon.

Utsendermenighet: Eidsvåg Evangeliske Forsamling

Barn: Levi og Emma

Bakgrunn: Markus og Sarah arbeidet i 4 år på Filippinene som en del av forberedelsene på en tjeneste i Norge. De er nå bosatt på Vigra i Møre og Romsdal. Markus tar også på seg møteoppdrag og deltar både med nyheter fra vårt internasjonale arbeid og Bibelundervisning.


Nils-Gunnar og Ingeborg

 

Sted: Filippinene

Tjeneste: Innkjøp av forsyninger for menighetsplantere i Nord-Luzon. Regnskap.

Barn: Madeleine, Emilie og Daniel

 

 

 

 


ADOPTER EN MEDARBEIDER

n@w-nov11

Vi har akkurat nå flere unge familier og enslige som har begynt på en langtidstjeneste for NTM Norge. De er helt avhengige av at noen ser det som sin oppgave å støtte dem gjennom bønn og økonomiske midler.

Du kan bli en del av et arbeid ved å støtte en medarbeider med et månedlig beløp. Dette er en mulighet til å invistere i evige verdier og gjøre det mulig for folkegrupper som aldri før har hørt sannheten å få høre dette budskapet for aller første gang.

Møt våre medarbeidere


HVORDAN GIR JEG EN GAVE?

n@w-nov11_Cover

STØTTEN KAN INNBETALES PÅ NTM NORGES KONTO NR. 7878 05 31605.

Dersom du ønsker å støtte en bestemt misjonær/misjonærfamilie skriver du deres navn i feltet 'Betalingsinformasjon' på giroen, eller på din nettbankgiro.

Dersom du ønsker å støtte NTMs arbeid i Norge vennligst merk giroen med 'Norge'.

Merkede gaver blir uavkortet sendt videre til misjonærene der de er. Umerkede gaver fordeles etter behov.

Dersom du har andre spørsmål eller ønsker å dele opp en gave på flere medarbeidere kan du kontakte oss via skjemaet til venstre.

Les mer om skattefradrag her.


MØT ET BEHOV

n@w

Mange ønsker å la oss avgjøre hvor behovet er størst når de gir en gave til misjonen.

Slike gaver vil da bli videresendt til en norsk misjonær med et spesielt behov, eller den kan også bli benyttet i hjemmearbeidet.

Left Menu Icon