VÅR ARV

HIS

 

New Tribes Mission har som mål å nå mennesker som ikke har tilgang til evangeliet. Dette er den samme visjonen som førte til at organisasjonen ble grunnlagt i 1942.

Paul Fleming og hans fem venner hadde hverken penger eller noen organisasjon som sto bak dem da de i tro til Gud etablerte NTM.

“Det var som om Herren førte oss inn i noe, og vi var trygge på at det ikke var mennesker som hadde startet New Tribes Mission; Herren satte dette i gang på tross av oss,” skrev Paul.

New Tribes Mission setter fremdeles sin lit til Gud med ønske om at Han er den som får æren. I dag arbeider mer enn 3 000 misjonærer rundt om i verden, og der er utdanningsinstitusjoner i mer enn et dusin land som utruster misjonærene til tjeneste blant folkegrupper som ennå ikke har hørt evangeliet.

Vi takker Gud for den rike arven som er overgitt oss av en liten gruppe mennesker. Disse bestemte seg for at: “New Tribes Missions virksomhet skal være rettet mot … steder der det ennå ikke har vært noen evangeliske vitner.” (Sitat: Paul Fleming)

Left Menu Icon