HVORDAN GI

Invester i Guds arbeid blant unådde folkegrupper

Ønsker du å investere i Guds arbeid blant verdens minst nådde folkegrupper? På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan være med å støtte arbeidet økonomisk og aktuelle behov du kan være med å møte ved din støtte.

Til høyre på denne siden kan du lese nyttig informasjon som kan hjelpe deg til å finne den rette løsningen for deg.

Ethnos360 sine medarbeidere er ikke lønnet av Ethnos360. De lever av gaver fra menigheter, bibelgrupper og enkeltpersoner Som Ethnos360 videreformidler til dem. Dette gjelder alle som arbeider i Ethnos360, både ute på misjonsmarken og i hjemmearbeidet. Dersom du ønsker å støtte en misjonær ved en enkeltgave, eller som fast giver, vil denne gaven gå uavkortet til denne medarbeideren.

Les mer om skattefradrag for bedrifter og privatpersoner her.

 

SEND INN SPØRSMÅL

Dersom du har spørsmål angående hvordan du kan støtte arbeidet til Ethnos360 kan du kontakte oss via skjemaet under. Du kan også bruke skjemaet til å øremerke en gave du har gitt. Meldingen din vil gå direkte til vår regnskapsfører.

*Navn:

*E-postadresse:

Telefon:

Type forespørsel:

*Melding:

*Obligatorisk felt

AKTUELLE BEHOV
Du har sikkert sett de hjerteskjærende rapportene fra Palu. Et jordskjelv som er målt til 7,5 på Richters skala og en påfølgende tsunami har ført til enorme ødeleggelser og menneskelig lidelse som nå blir rapportert fra våre medarbeidere der ute.

HVORDAN GIR JEG EN GAVE?

n@w-nov11_Cover

STØTTEN KAN INNBETALES TIL ETHNOS360 på KONTONR.

7878 05 31605.

Dersom du ønsker å støtte en bestemt medarbeider/prosjekt skriver du deres navn i feltet 'Betalingsinformasjon' på giroen, eller på din nettbankgiro.

Dersom du ønsker å støtte Ethnos360 sitt arbeid i Norge vennligst merk giroen med 'Norge'.

Merkede gaver blir uavkortet sendt videre til medarbeidere der de er. Umerkede gaver fordeles etter behov.

Dersom du har andre spørsmål eller ønsker å dele opp en gave på flere medarbeidere kan du kontakte oss via skjemaet til venstre.

Les mer om skattefradrag her.


 

vipps

Du kan også gi en gave via betalingstjenesten Vipps.

Søk etter Ehnos360 eller ID nummer 55435 når du skal utføre betalingen og du vil finne oss i listen over mottakere. Du vil også se logoen vår ved siden av navnet slik at du kan være trygg på at det er rett mottaker.

Dersom du ønsker å øremerke gaven din kan du gjøre det ved å skrive inn navn på medarbeider eller prosjekt i feltet rett under der du skriver inn summen.

Tusen takk for din støtte til arbeidet med å nå verdens minst nådde folkegrupper.


ADOPTER EN MEDARBEIDER

n@w-nov11

Vi har akkurat nå flere unge familier og enslige som har begynt på en langtidstjeneste for Ethnos360. De er helt avhengige av at noen ser det som sin oppgave å støtte dem gjennom bønn og økonomiske midler.

Du kan bli en del av et arbeid ved å støtte en medarbeider med et månedlig beløp. Dette er en mulighet til å invistere i evige verdier og gjøre det mulig for folkegrupper som aldri før har hørt sannheten å få høre dette budskapet for aller første gang.

Møt våre medarbeidere


MØT ET BEHOV

n@w

Mange ønsker å la oss avgjøre hvor behovet er størst når de gir en gave til misjonen.

Slike gaver vil da bli videresendt til en norsk medarbeider med et spesielt behov, eller den kan også bli benyttet i hjemmearbeidet.

Homeward Bound!

Missionary Blogs

Author: Payton and Grace Downing
Posted: December 14, 2018, 7:30 pm
Author: Payton and Grace Downing
Posted: December 14, 2018, 7:29 pm

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Ethnos360? Følg oss på Facebook.

facebook-icon 
Left Menu Icon