VIDEO OG BILDER

FEATURED VIDEO: North Cotes College

North Cotes College er en Bibel- og misjonsskole som er tilknyttet NTM Norge. Se videoen og finn ut om dette kan være noe for deg!

Lengde: 3:28

Under overflaten

Dinangatfolket hadde mange kristne religiøse ritualer som de utførte sammen med deres dyrking av forfedrene sine. Trengte de virkelig å høre om Jesus? Areke, en leder i dinangatfolket, ville ha sagt deg at, ja, de trengte å høre om Jesus – på sitt eget språk. Alt dinangatene visste hadde blitt fortalte til dem for 50 år siden på et handelsspråk som bare noen få forstod litt av.

Les hele den fantastiske og rørende historien om landsbyen Gud ikke glemte her>>

Lengde: 5:25

VITNESBYRD

Moi, Stillehavsasia – Bibellærere fra den nyetablere menigheten i Moi underviste i flere uker i en landsby hvor evangeliet ennå ikke var kjent. Disse opptakene ble gjort på den dagen evangeliet endelig ble presentert. Her ser du nyfrelste som vitner om sin nye tro.

Lengde 2:23

SIAWI BIBELOVERSETTELSE

Den voksende menigheten i siawi-folket lærer nå å klare seg på egenhånd. Dette skjer etter år med opplæring og undervisning fra Guds Ord. Men Linde er ikke ferdig med sitt arbeid.

Lengde 2:54

PÅSKEFORTELLINGEN

Paiye fra Moifolket forteller påskebudskapet med egne ord.

Oppvåkningen

Misjonær Julie Ward forteller hvordan Guds Ord berører hjertene til Brooke’s Point Palawanofolket på Filippinene.

Lengde: 2:53

Jasons bønn

Siawi, Papua Ny-Guinea – Se det rørende videoklippet hvor misjonær Jason Swanson ber for de eldste i siawi-menigheten.

IS IT FAIR?

Lytt til “Expand the Reach”, en helt ny sang som ble spilt inn på studio i England for kort tid siden. Tekst og melodi ved Grete Attwood.

Solist: Natalie Groot, harmoni: Grete Attwood.

(C) 2011 – Grete Attwood.

Hvorfor NTM?

“Vi forplikter oss herved til… å nå den siste unådde folkegruppen i vår generasjon.”
– Paul Fleming, Bob Williams og Cecil Dye. Grunnleggere av New Tribes Mission, 1. august, 1942

Lengde: 2:42

FOTSPOR

Få et glimt inn i livet som misjonær når bibeloversetter Lisa Kappeler forteller om det å bo sammen med Uriay-folket i Papua Ny-Guinea.

Lengde 2:47

Fatos fortelling

Fato levde i konstant frykt for åndene. I denne videoen kan du se hvordan denne frykten ble borte når han tok i mot evangeliet.

Lengde: 3:24

BØNNESVAR

Tilstanden til datteren deres ble stadig verre. Der var bare en vei ut av den avsidesliggende lansdbyen som Danny og Phillippa Brooks arbeider i. Og nå truet en voldsom tyfon med å stenge den eneste veien ut der de kunne få hjelp.

Lengde: 4:55

AWAYO

I fjerntliggende områder i verden, har folkegrupper eksistert i generasjoner.
De lever i frykt for åndene.
De dør uten håp.
Dette er historien til Awayo.

Lengde 9:26

Å NÅ DE UNÅDDE

Misjonær Jana Price, som reiste sammen med ektemannen Joe, til panare-folket i Venezuela, sier: “Det er et stort privilegium å få se Guds arbeid. Jeg skulle ønske jeg var ung nok til å kunne starte et nytt arbeid! Jeg tenker på å en dag være i himmelen sammen med våre brødre og søstre fra panare-folket, og det er ingenting som kan overgå det!”

Lengde 6:34

Left Menu Icon