Sommerkonferansen i Ålesund

Ålesund

Velkommen til sommerkonferansen for 2022 i Ålesund!

Vi gleder oss til å ta imot dere i vakre Ålesund by i Møre og Romsdal. Vi kan love et variert og rikholdig program for alle aldre. Det blir spesielt satset på ungdommene i år, med tidligere ungdomspastor Tim Carmical fra USA som taler. Andre nye bekjentskaper blir Wolfgang Kuhs fra Tyskland og Oddvar Sten Ronsen fra Oslo. Mer informasjon om talere lenger nede på siden.

Talere

Tim Carmical

Tim og Joan forlot sine jobber etter å ha blitt utfordret av en misjonær på besøk. Med barna på slep la de ut på en reise som har brakt dem rundt jorden og tilbake der de begynte. To år på Clear Creek Baptist Bible College i Kentucky, to år til på New Tribes Bible Institute i Michigan og så et femte år ved North Cotes College i England utrustet dem for misjonstjeneste.

Senere har de opplevd kanoferder på Amazonas, opphold på knøttsmå øyer sør i Stillehavet og hatt en tjeneste på fem kontinenter og i over 20 land.

Etter å ha arbeidet i en fjerntliggende folkegruppe i Papua Ny-Guinea fra 2008 til 2012 er oppgaven dere nå å være representanter for midtvesten i USA. Målet er å hjelpe og oppmuntre menigheter til å ta del i arbeidet med å plante menigheter blant unådde folkegrupper.

Tim er tidligere ungdomspastor og har et brennende hjerte for ungdom. Hans varme og smittsomme humør gjør at han har lett for å bli kjent med folk. Han er en dyktig formidler som når både gamle og unge med sitt budskap. Han besøker både skoler, menigheter, leirer og høyskoler.

Wolfgang Kuhs

Wolfgang Kuhs har vært lykkelig gift i 40 år og er far til 7 barn. Frem han gikk av med pensjon i 2015 var han administrerende direktør i en sparebank med 750 ansatte. I tillegg til å være styreleder i en misjonsorganisasjon med 350 ansatte og engasjementet som ekteskapsveileder sammen med kona, er han med i ledelsen i en forsamling i Hof, Tyskland.

Oddvar Rønsen

Etter mange år i ledende stillinger innenfor internasjonal industri og finans har Oddvar de siste femten årene vært engasjert i internasjonal misjon, særlig i Sydøst-Asia. Oddvar har lenge vært opptatt av praktiske utfordringer til Lausannebevegelsens misjonstenkning med  ‘ord og gjerning hånd i hånd’, og hvordan det kan fungere. Han har blant annet skrevet boken ‘Mission Drift?’ utgitt av Langham, UK. Oddvar studerte økonomi i Manchester og Warwick og etter masterstudier i teologi  fra London School of Theology har han også vært engasjert i forkynnervirksomhet,  og i kristen mikrofinans med Misjonsalliansen.

Ingvar Skeie

Ingvar Skeie jobber til vanlig som økonomisk seniorrådgiver i Vestland fylkeskommune. Har har vært styremedlem og økonomiansvarlig i Ethnos360 i mange år.

På fritiden har han vært svært aktiv som forkynner i Bergensregionen. Han er kunnskapsrik og har en meget god formidlerevne. Få gjerne med deg den flotte bibeltimen om kong Hiskia fra fjorårets misjonskonferanse.

Link til bibeltime på Youtube: https://youtu.be/22eADtXsWq4

Program